Zwangerschapsreflexologie

Tijdens de zwangerschap kunnen meerdere problemen en klachten optreden. Zwangerschapsreflexologie is een specialisme binnen de voetreflexologie en is erop gericht om je gezondheid in deze periode te optimaliseren en eventuele klachten te verlichten. Denk aan: pijn in het bekken, rugpijn, vocht vasthouden, misselijkheid, maagzuur, beginnende zwangerschapsdiabetes, (terugkerende) blaasontsteking, (milde) hoge bloeddruk, stemmingswisselingen, vermoeidheid, obstipatie, slapeloosheid.

Het kan eveneens worden ingezet bij het draaien van een stuitligging en om de bevalling op te wekken wanneer je uitgerekend bent.

Na de bevalling helpt reflexologie je om weer op kracht te komen en sneller de balans in je leven terug te vinden.

Meer over de werking en ervaringen van zwangerschapsreflexologie is te vinden op de website van Carla Huis in ’t Veld waar Daniëlle deze specialisatie heeft gevolgd.

VoetreflexPlus

VoetreflexPlus is de officiële Chinese voetreflextherapie gecombineerd met de westerse technieken. Zowel de reflexzones als de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd en dat zorgt ervoor dat de effecten van een behandeling worden versterkt en versnelt.

Het is prettig om tijdens de behandeling een broek te dragen waarvan de broekspijpen kunnen worden opgerold tot vlak boven de knieën. Zo kunnen de knieën en onderbenen ongehinderd worden gemasseerd.

Zwangerschapsreflexologie, totale duur behandeling 60-75 minuten, € 60

VoetreflexPlus is geen vervanging van de reguliere geneeskunde maar kun je zien als ondersteuning. Raadpleeg daarom bij klachten ook altijd een arts.