VoetreflexPlus

Ontspannende voetreflexmassage bij Praktijk De Vlindertuin

Het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voeten. Door het masseren van bepaalde reflexzones wordt de bloedsomloop, de energiedoorstroming en het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. Daarnaast worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit alles zorgt voor een betere gezondheid en ontspanning van lichaam en geest.

VoetreflexPlus is de officiële Chinese voetreflextherapie gecombineerd met de westerse technieken. Zowel de reflexzones als de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd en dat zorgt ervoor dat de effecten van een behandeling worden versterkt en versnelt.

Het is prettig om tijdens de behandeling een broek te dragen waarvan de broekspijpen kunnen worden opgerold tot vlak boven de knieën. Zo kunnen de knieën en onderbenen ongehinderd worden gemasseerd.

Voor wie

  • Vrouwen met klachten, zoals: hoofdpijn, stress, burn-out, slaapstoornissen, concentratieproblemen, vermoeidheid, spijsverteringsproblemen, allergieën, hormoonproblemen, spier- en gewrichtsklachten, keel-, neus- en oorklachten, steeds terugkerende blaasontsteking, huidproblemen, ademhalingsproblemen
  • Ter ontspanning
  • Ter ondersteuning bij een detox
  • Bij problemen of klachten tijdens de zwangerschap
  • Wanneer je preventief aan je gezondheid wilt werken
"Wanneer je bij Daniëlle binnenstapt voel je je meteen op je gemak door de rust die zij uitstraalt. Met een welkom gevoel nam ik plaats bij haar op de massagetafel. Met veel aandacht heeft zij mij een voetreflex behandeling gegeven. Haar aanraking is zacht, warm en subtiel. En tegelijkertijd voel je meteen de krachtige werking hiervan. Niet alleen op de voeten, maar juist ook de uitwerking op de rest van het lichaam. Ik kon al snel geheel ontspannen. Daniëlle combineert verschillende technieken en is zeer bedreven in haar werk. Ze heeft veel kennis die ze op een juiste wijze gericht en passend inzet. Dat heb ik echt als heel waardevol ervaren. Naast dat deze behandeling erg ontspannend was, werkt de behandeling fysiek en emotioneel ook de dagen daarna nog door. Het hielp mij overtollige ballast loslaten en frisse energie op te doen. Echt een aanrader!"
Jeanette
VoetreflexPlus ontspannende massage

VoetreflexPlus

70

totale duur behandeling 75 minuten

ARRANGEMENT

140

consult tenen lezen &
ontspannende voetreflexmassage (30 min.)

VoetreflexPlus is geen vervanging van de reguliere geneeskunde maar kun je zien als ondersteuning. Raadpleeg daarom bij klachten ook altijd een arts.