Karakteranalyse

Tenen lezen bij Praktijk De Vlindertuin

Tenen zijn er in vele soorten en maten. Lange tenen, kromme tenen, verstopte tenen, gedraaide tenen… Wat zegt dit over jou?

Karakteranalyse, middels het lezen van de tenen, is een methode die je inzicht geeft in je gedrag, karakter en persoonlijkheid. Dit gebeurt door te kijken naar de stand en vorm van de tenen en de nagels.

Een ronde top bij de grote tenen laat zien dat je gedachten en gevoelens op een vriendelijke manier communiceert en confrontaties liever uit de weg gaat. Wijst de vierde teen van de rechtervoet richting de grote teen? Dan houd jij graag de touwtjes in handen. En is de tweede teen van je rechtervoet langer dan de grote teen? Dan heb je vele noten op je zang.

Kijk hier voor een korte kennismaking met tenen lezen.

Wat kun je ermee?

Zelfkennis vergroten

Tenen lezen laat zien waar je talenten en valkuilen zitten.

Relaties versterken

Bij relaties in de privé en/of werksfeer kan het verhelderend werken. Het geven van inzicht in jouw persoonlijkheid en die van de ander kan leiden tot meer wederzijds begrip en respect.

Opvoeding

Door het lezen van baby- en kindertenen krijg je als ouder inzicht in het karakter van je kind. Hierdoor kun je bewustere keuzes maken die aansluiten bij het kind en zijn ontwikkeling.

Handvatten voor de hulpverlener

Voor mensen die werkzaam zijn in de zorg – bijvoorbeeld met gehandicapten en dementerenden – kan tenen lezen handvatten aanreiken. Je leert de cliënt beter kennen, waardoor zorg op maat kan worden aangeboden.

Voetreflextherapeuten, pedicures en coaches

Tenen lezen is een waardevolle toevoeging tijdens een behandeling. Het geeft je meer inzicht in je cliënt.

 

boeken over tenen lezen

Consult tenen lezen

Een consult tenen lezen duurt ca. 75-90 minuten.
Ben je niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen, dan is een consult via Zoom ook mogelijk.

Consult, in praktijk of online (via Zoom) – € 95
Maak direct een afspraak. Consult in de praktijk >> 
Of Online consult via Zoom >> 

Mini-consulten (10-15 min. per persoon) behoren ook tot de mogelijkheden. Tenen lezen is een originele activiteit die geschikt is voor diverse gelegenheden. Denk aan een vrijgezellenfeest, familiedag, team-building, buurtfeest of opening van een bedrijf.

Mini-consulten, alleen op locatie (vanaf 2 uur) – prijs op aanvraag

"Dè grote verrassing was het consult door tenenlezeres Daniëlle, die haarfijn mijn karakter zou schetsen aan de hand van mijn niet zo fraaie voetvingers. Pijnlijk fijntjes vertelde ze mij, een vreemdeling die ze nog nooit had ontmoet, hoe ik elkaar steek. Ik had werkelijk nooit gedacht dat mijn tenen, waarvan eentje met traumanagel, zoveel over mij zouden zeggen. Gelukkig kan niet iedereen tenen lezen.”
Marceline Geelen, lifestylejournalist
Mini-consult tijdens een lanceringsfeest

ARRANGEMENT

140

consult tenen lezen &
ontspannende voetreflexmassage (30 min.)

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling en ontdekken waar jouw talenten zich bevinden?

Of ben je (voetreflex)therapeut, pedicure, coach, masseur of werk je op een andere manier met voeten en/of mensen en wil je graag op een unieke en eenvoudige manier meer inzicht krijgen in je cliënt?

TenenCompany biedt diverse erkende cursussen tenen lezen aan, zodat jij meer inzicht krijgt in jezelf en de ander.

TenenCompany is een onderdeel van Praktijk De Vlindertuin

"Een erg leuke workshop die je enthousiast maakt door de nieuwe informatie die je krijgt. Een leuke en originele manier om jezelf nog beter te leren (her)kennen."
Gitthy
Workshop tenen lezen

Boek tenen lezen

In 2012 ben ik, geïnspireerd door de 365 dagen projecten van het tijdschrift Flow, gestart met mijn project ‘365 dagen lang tenen analyseren’.
Ik wilde mijn kennis verdiepen en dit leek mij een leuke en effectieve manier. Het was direct een groot succes. Vanuit alle uithoeken in Nederland én ver daarbuiten ontving ik foto’s. 

In dit boek vind je de eerste 40 mini-analyses. Leuk om te kijken of jouw “exemplaren” er ook tussen staan en wat daar dan de betekenis van is. Waar zitten jouw talenten en uitdagingen?

“Goede voorbeelden en krachtige uitleg.”- Quirin
“Erg duidelijk en leuk leesbaar. Ik ga aan dit boek veel hebben.” – Jeannet
“Het ziet er prachtig uit en heel informatief!” – Barbara

Boek, 90 blz.
€ 25 (exclusief verzendkosten)

Ook verkrijgbaar als E-book.
€ 14.99

Ik vond het een waardevolle aanvulling op mijn studie voetreflexologie. Te kort om alles te weten, maar wel indicatie. Erg leuk gebracht Daniëlle, goede uitleg en inzicht gegeven in eigen voeten.
Karin
Workshop tenen lezen

Als karakteranalist/tenenlezer was Daniëlle onder andere te zien in:

Doe mee met de gratis online training
‘In 3 stappen meer inzicht in je cliënt!’

Kijk voor meer informatie over tenen lezen ook op TenenCompany!