Karakteranalyse

Tenen lezen bij Praktijk De Vlindertuin

Tenen zijn er in vele soorten en maten. Lange tenen, kromme tenen, verstopte tenen, gedraaide tenen… Wat zegt dit over jou?

Karakteranalyse, middels het lezen van de tenen, is een methode die je inzicht geeft in je gedrag, karakter en persoonlijkheid. Dit gebeurt door te kijken naar de stand en vorm van de tenen en de nagels.

Een ronde top bij de grote tenen laat zien dat je gedachten en gevoelens op een vriendelijke manier communiceert en confrontaties liever uit de weg gaat. Wijst de vierde teen van de rechtervoet richting de grote teen? Dan houd jij graag de touwtjes in handen. En is de tweede teen van je rechtervoet langer dan de grote teen? Dan heb je vele noten op je zang.

Kijk hier voor een korte kennismaking met tenen lezen.

Wat kun je ermee?

Zelfkennis vergroten

Tenen lezen laat zien waar je talenten en valkuilen zitten.

Relaties versterken

Bij relaties in de privé en/of werksfeer kan het verhelderend werken. Het geven van inzicht in jouw persoonlijkheid en die van de ander kan leiden tot meer wederzijds begrip en respect.

Opvoeding

Door het lezen van baby- en kindertenen krijg je als ouder inzicht in het karakter van je kind. Hierdoor kun je bewustere keuzes maken die aansluiten bij het kind en zijn ontwikkeling.

Handvatten voor de hulpverlener

Voor mensen die werkzaam zijn in de zorg – bijvoorbeeld met gehandicapten en dementerenden – kan tenen lezen handvatten aanreiken. Je leert de cliënt beter kennen, waardoor zorg op maat kan worden aangeboden.

Voetreflextherapeuten, pedicures en coaches

Tenen lezen is een waardevolle toevoeging tijdens een behandeling. Het geeft je meer inzicht in je cliënt.

 

boeken over tenen lezen

Consult tenen lezen

Een consult tenen lezen duurt ca. 75-90 minuten.
Ben je niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen, dan is een consult via Zoom ook mogelijk.

Consult, in praktijk of online (via Zoom) – € 85
Maak direct een afspraak. Consult in de praktijk >> 
Of Online consult via Zoom >> 

Mini-consulten (10-15 min. per persoon) behoren ook tot de mogelijkheden. Tenen lezen is een originele activiteit die geschikt is voor diverse gelegenheden. Denk aan een vrijgezellenfeest, familiedag, team-building, buurtfeest of opening van een bedrijf.

Mini-consulten, alleen op locatie (vanaf 2 uur) – prijs op aanvraag

ARRANGEMENT

125

consult tenen lezen &
ontspannende voetreflexmassage (30 min.)

"Dè grote verrassing was het consult door tenenlezeres Daniëlle, die haarfijn mijn karakter zou schetsen aan de hand van mijn niet zo fraaie voetvingers. Pijnlijk fijntjes vertelde ze mij, een vreemdeling die ze nog nooit had ontmoet, hoe ik elkaar steek. Ik had werkelijk nooit gedacht dat mijn tenen, waarvan eentje met traumanagel, zoveel over mij zouden zeggen. Gelukkig kan niet iedereen tenen lezen.”
Marceline Geelen, lifestylejournalist
Mini-consult tijdens een lanceringsfeest

Workshop tenen lezen

Zelf aan de slag met tenen lezen? Volg dan een workshop. Leuk om te doen samen met een groepje vrienden, collega’s of buren. Leer jezelf en hen beter kennen! De workshop wordt gegeven aan huis of op het werk. Minimaal 8 personen bij een workshop op locatie*

Je krijgt een korte uitleg over het ontstaan van tenen lezen, wat je ermee kunt en hoe je ze kunt lezen. Ook gaan jullie elkaars tenen lezen. Misschien kom je zo erachter dat je onverwacht veel ambitie blijkt te hebben, heeft je vriendin onontdekte creatieve talenten of blijkt dat je collega wel wat aanmoediging kan gebruiken omdat hij eigenlijk heel onzeker is. 
Je ontvangt een uitgebreide reader, zodat je later alles nog eens rustig kunt nalezen. 

Tenen kunnen je van alles vertellen over jouw kwaliteiten en je valkuilen. Meer inzicht daarin kan je helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

(*Reistijd wordt berekend vanaf 30 minuten)

Online workshop tenen lezen,
(opname)

27 / p.p.

Duur 1,5 uur.

Workshop tenen lezen
op locatie

Min. 8 personen / Prijs op aanvraag

Duur 2,5 uur

Kijk voor meer informatie over tenen lezen ook op TenenCompany!

Ik vond het een waardevolle aanvulling op mijn studie voetreflexologie. Te kort om alles te weten, maar wel indicatie. Erg leuk gebracht Daniëlle, goede uitleg en inzicht gegeven in eigen voeten.
Karin
Workshop tenen lezen

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling en ontdekken waar jouw talenten zich bevinden?

Ben je (voetreflex)therapeut, pedicure, coach, masseur of werk je op een andere manier met voeten en/of mensen en wil je graag op een unieke en eenvoudige manier meer inzicht krijgen in je cliënt?

TenenCompany biedt diverse erkende cursussen tenen lezen aan, zodat jij meer inzicht krijgt in jezelf en de ander.

TenenCompany is een onderdeel van Praktijk De Vlindertuin

Download de gratis checklist en 
krijg direct meer inzicht in je cliënt!

Doe mee met de gratis online training
‘In 3 stappen meer inzicht in je cliënt!’

"Een erg leuke workshop die je enthousiast maakt door de nieuwe informatie die je krijgt. Een leuke en originele manier om jezelf nog beter te leren (her)kennen."
Gitthy
Workshop tenen lezen

Als karakteranalist/tenenlezer was Daniëlle onder andere te zien in:

Het was super leerzaam en de dagen daarna had ik veel inzichten en was ik zo ontspannen dat ik de hele week straalde.
Patricia
Consult tenen lezen