boeken over tenen lezen

Boeken over tenen lezen

“Welke boeken over tenen lezen zijn er?”
Deze vraag krijg ik geregeld. Hieronder een opsomming van de boeken die ik aanraad, geschreven door de grondlegger van tenen lezen Imre Somogyi (†2015). 

boek tenen lezen wat zeggen je tenen over jou

Dit is een herdruk van het eerste deel van tenen lezen (30 jaar na de 1e druk, als eerbetoon aan Imre). Je vindt hierin onder andere het tenenalfabet en 17 casussen die uitvoerig worden besproken. 

Wanneer je wil beginnen met tenen lezen, adviseer ik je dit boek. 

boek tenen lezen

Het vervolg op het eerste deel. In dit boek komen diverse onderwerpen aan bod, zoals tenen lezen en erfelijkheid, tenen lezen bij relaties en de waarde van tenen lezen bij beroepskeuzes en sollicitaties.

Helaas is dit boek alleen nog maar tweedehands te verkrijgen. 

boek tenen lezen de verdieping

Dit is ook een prachtig boek en gaat nog dieper in op de tenen, maar ook op tenen en dementie, handicap en wat het effect is van medicatie op de tenen. 

Advies: lees eerst deel 1 (en 2) om dit boek te kunnen begrijpen. 

boek babyteentjes lezen

Een ontzettend leuk kraamcadeau! Na de geboorte kun je namelijk al heel veel uit de teentjes halen. Met wat voor karaktertje heb je te maken? 

Het geeft de ouder meer inzicht in de behoeften van zijn/haar kindje. Hierdoor kunnen zij bewustere keuzes maken die aansluiten bij het kind en zijn ontwikkeling.

Wil je meer weten over tenen lezen, kijk dan ook op www.tenencompany.nl!