Karakteranalyse

Tenen lezen bij Praktijk De Vlindertuin

Tenen zijn er in vele soorten en maten. Lange tenen, kromme tenen, verstopte tenen, gedraaide tenen… Wat zegt dit over jou?

Karakteranalyse, middels het lezen van de tenen, is een methode die je op een eenvoudige manier inzicht geeft in je gedrag, karakter en persoonlijkheid. Dit gebeurt door te kijken naar de stand en vorm van de tenen en de nagels.

Een ronde top bij de grote tenen laat zien dat je gedachten en gevoelens op een vriendelijke manier communiceert en confrontaties liever uit de weg gaat. Wijst de vierde teen van de rechtervoet richting de grote teen? Dan houd jij graag de touwtjes in handen. En is de tweede teen van je rechtervoet langer dan de grote teen? Dan heb je vele noten op je zang.

Wat kun je ermee?

Zelfkennis vergroten

Word je bewust van waar je talenten en uitdagingen zich bevinden. Meer inzicht daarin kan jou helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

Relaties versterken

Bij relaties in de privé en/of werksfeer kan het verhelderend werken. Meer inzicht in jezelf en de ander kan zorgen voor meer begrip en acceptatie, dus minder frustratie. Met een duo-consult kun je de relatie verdiepen. Waar zitten de overeenkomsten en op welk vlak kan het spaak lopen.

Opvoeding

Door het lezen van baby- en kindertenen krijg je als ouder inzicht in het karakter van je kind. Hierdoor kun je bewustere keuzes maken die aansluiten bij het kind en zijn ontwikkeling.

Handvatten voor de hulpverlener

Voor mensen die werkzaam zijn in de zorg – bijvoorbeeld met gehandicapten en dementerenden – kan tenen lezen handvatten aanreiken. Je leert de cliënt beter kennen, waardoor zorg op maat kan worden aangeboden.

Voetreflextherapeuten, pedicures en coaches

Tenen lezen is een waardevolle toevoeging tijdens een behandeling. Het geeft jou als behandelaar meer inzicht in je cliënt.

 

boeken over tenen lezen

Consult tenen lezen

Een consult tenen lezen duurt ca. 75 minuten.
Ben je niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen, dan is een consult via Zoom ook mogelijk.
Het mag worden opgenomen, zodat je later in alle rust de lezing nog eens kunt terugluisteren.

Een duo-consult (2 x 30 minuten) is ook mogelijk. Kom samen met je partner, vriendin, collega of kind. Krijg meer inzicht in jezelf én in elkaar en versterk hiermee jullie relatie. 

Consult, in praktijk of online (via Zoom) – € 115
Maak direct een afspraak >> 

"Een sessie tenen lezen stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, dus ik besloot de stoute schoenen aan te trekken, of beter gezegd uit te trekken, en een afspraak te maken met Daniëlle. Moeiteloos kan zij aan de hand van de grootte, vorm en stand van je tenen je karakter aflezen en je gedrag analyseren. Nu ben ik absoluut geen liefhebber van voeten en tenen, maar nu ik weet hoeveel informatie ze bevatten, zijn de tenen en ik iets nader tot elkaar gekomen. Het was een feest der herkenning. Veel van wat ik al wist werd door Daniëlle bevestigd en bevestiging is altijd fijn. Maar ze wist me ook dingen te vertellen, waar ik me minder bewust van was. Het was een leerzame sessie op meerdere fronten en ben ik weer eens aangenaam verrast door de (samen)werking van lichaam en geest."
Ilona
Consult tenen lezen
"Dè grote verrassing was het consult door tenenlezeres Daniëlle, die haarfijn mijn karakter zou schetsen aan de hand van mijn niet zo fraaie voetvingers. Pijnlijk fijntjes vertelde ze mij, een vreemdeling die ze nog nooit had ontmoet, hoe ik elkaar steek. Ik had werkelijk nooit gedacht dat mijn tenen, waarvan eentje met traumanagel, zoveel over mij zouden zeggen. Gelukkig kan niet iedereen tenen lezen.”
Marceline Geelen, lifestylejournalist
Mini-consult tijdens een lanceringsfeest

ARRANGEMENT

160

consult tenen lezen &
ontspannende voetreflexmassage (30 min.)

Cursus tenen lezen

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling en ontdekken waar jouw talenten zich bevinden?

Of ben je (voetreflex)therapeut, pedicure, coach, masseur of werk je op een andere manier met voeten en/of mensen en wil je graag op een unieke en eenvoudige manier meer inzicht krijgen in je cliënt?

TenenCompany biedt diverse erkende cursussen tenen lezen aan, zodat jij meer inzicht krijgt in jezelf en de ander.

TenenCompany is een onderdeel van Praktijk De Vlindertuin

"Ik heb een heel fijne, inzichtrijke tenenleessessie gehad. Buiten de exacte teengegevens is er in mijn momenteel moeilijke periode heel wat helderheid gekomen. Jouw zorgvuldigheid, betrokkenheid, geduld en intuitie waren voor mij zeer waardevol. Hartelijk dank, Daniëlle."
Ans
Consult tenen lezen

Boeken tenen lezen

In 2012 ben ik, geïnspireerd door de 365 dagen projecten van het tijdschrift Flow, gestart met mijn project ‘365 dagen lang tenen analyseren’.
Ik wilde mijn kennis verdiepen en dit leek mij een leuke en effectieve manier. Het was direct een groot succes. Vanuit alle uithoeken in Nederland én ver daarbuiten ontving ik foto’s. 

Inmiddels zijn er twee boeken verschenen. In ieder boek vind je 40 mini-analyses. Leuk om te kijken of jouw “exemplaren” er ook tussen staan en wat daar dan de betekenis van is. Waar zitten jouw talenten en uitdagingen?

“Goede voorbeelden en krachtige uitleg.”- Quirin
“Erg duidelijk en leuk leesbaar. Ik ga aan dit boek veel hebben.” – Jeannet
“Het ziet er prachtig uit en heel informatief!” – Barbara
“Een leuk boek, je pakt het er steeds weer bij. Duidelijke uitleg.” – Manuela

Boek, 90 blz.
€ 25 (exclusief verzendkosten)

Ook verkrijgbaar als E-book.
€ 14.99

“Ik vind het super leerzaam!
Geen poespas en moeilijke uitleg, maar een duidelijke handleiding en aanwijzingen.”

Als karakteranalist/tenenlezer was Daniëlle onder andere te zien in:

Doe mee met de gratis online training
‘In 3 stappen meer inzicht in je cliënt!’

Kijk voor meer informatie over tenen lezen ook op TenenCompany!