Tenen Lezen

Tenen zijn er in vele soorten en maten. Lange tenen, kromme tenen, verstopte tenen, gedraaide tenen… Wat zegt dit over jou?

 

Tenen LezenTenen lezen is een methode die je inzicht geeft in je gedrag, karakter en persoonlijkheid. Dit gebeurt door te kijken naar de stand en vorm van de tenen en de nagels.

 

Een ronde top bij de grote tenen laat zien dat je gedachten en gevoelens op een vriendelijke manier communiceert en confrontaties liever uit de weg gaat. Wijst de vierde teen van de rechtervoet richting de grote teen? Dan houd jij graag de touwtjes in handen. En is de tweede teen van je rechtervoet langer dan de grote teen? Dan heb je vele noten op je zang.

 

Voor een korte kennismaking met tenen lezen, kijk op www.365tenen.blogspot.com.

 

Wat kun je ermee?

Zelfkennis vergroten
Tenen lezen laat zien waar je talenten en valkuilen zitten.

 

Relaties versterken
Bij relaties in de privé en/of werksfeer kan het verhelderend werken. Het geven van inzicht in jouw persoonlijkheid en die van de ander kan leiden tot meer wederzijds begrip en respect.

 

Opvoeding
Door het lezen van baby- en kindertenen krijg je als ouder inzicht in het karakter van je kind. Hierdoor kun je bewustere keuzes maken die aansluiten bij het kind en zijn ontwikkeling.

 

Handvatten voor de hulpverlener
Voor mensen die werkzaam zijn in de zorg – bijvoorbeeld met gehandicapten en dementerenden - kan tenen lezen handvatten aanreiken. Je leert de cliënt beter kennen, waardoor zorg op maat kan worden aangeboden.

 

Consult tenen lezen

Een consult tenen lezen duurt ca. 45 minuten.
Ben je niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen, dan is een consult via Skype ook mogelijk.

 

Mini-consulten (10 min. per persoon) behoren ook tot de mogelijkheden. Tenen lezen is een originele activiteit die geschikt is voor diverse gelegenheden. Denk aan een vrijgezellenfeest, familiedag, team-building, buurtfeest of opening van een bedrijf.
Een mini-consult per foto is tevens mogelijk. Leuk om cadeau te geven!

 

Ervaring van een mini-consult tijdens een lanceringsfeest:
“Dè grote verrassing was het consult door tenenlezeres Daniëlle, die haarfijn mijn karakter zou schetsen aan de hand van mijn niet zo fraaie voetvingers. Pijnlijk fijntjes vertelde ze mij, een vreemdeling die ze nog nooit had ontmoet, hoe ik elkaar steek. Ik had werkelijk nooit gedacht dat mijn tenen, waarvan eentje met traumanagel, zoveel over mij zouden zeggen. Gelukkig kan niet iedereen tenen lezen.” – lifestyle journalist Marceline Geelen (www.marcelineke.nl)

 

Workshop tenen lezen

Zelf aan de slag met tenen lezen? Volg dan een workshop. Leuk om te doen samen met een groepje vrienden, collega’s of buren. Leer jezelf en hen beter kennen!
De workshop, duur ca. 2,5 uur, wordt gegeven in de praktijk, aan huis of op het werk. (Minimaal 6 personen bij een workshop op locatie). Ook een privé workshop (2 personen) in de praktijk is mogelijk.

 

Je krijgt een korte uitleg over het ontstaan van tenen lezen, wat je ermee kunt en hoe je ze kunt lezen. Ook gaan jullie elkaars tenen lezen. Misschien kom je zo erachter dat je onverwacht veel ambitie blijkt te hebben, heeft je vriendin onontdekte creatieve talenten of blijkt dat je collega wel wat aanmoediging kan gebruiken omdat hij eigenlijk heel onzeker is.
De map met alle informatie mag je houden, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt nalezen.

 

“Ik wil je bedanken voor een leuke en inspirerende workshop.
Het was een ervaring die naar meer smaakt.”  – Charlien

 

Voor een workshop in de praktijk, zie hier de data.   

 

Als Erkend Tenenlezer ben ik aangesloten bij de Stichting FuDaRe Nederland.  

 

Bij