Sensitive Power Woman Programma

Hét programma voor hooggevoelige vrouwen die kiezen voor een krachtig en energiek leven!

Ben jij moe van het moe zijn?

Je hebt je altijd al anders gevoeld, als je ergens binnenkomt voel je direct wat voor sfeer er hangt, je kunt niet tegen lawaai, andere begrijpen je vaak niet, je hebt veel tijd nodig voor jezelf, grenzen aangeven is niet je sterkste punt en je bent snel moe. Herkenbaar? Grote kans dat jij hooggevoelig bent.

Ongeveer 1 op de 5 personen is in het bezit van deze eigenschap. Je zenuwstelsel is gevoeliger en het is wetenschappelijk bewezen dat de hersenen van hooggevoelige personen anders werken. Je hebt een diepgaande prikkelverwerking en dat zorgt ervoor dat je sneller  vermoeid bent.

Van vermoeid meisje naar energieke vrouw

Zelf heb ik jarenlang geworsteld met extreme vermoeidheidsklachten en kon daardoor nauwelijks functioneren. ‘Je moet er maar mee leren leven,’ gaf de huisarts mij mee. Dat kon en wilde ik niet accepteren.

Na een lange zoektocht van bijna elf jaar, waarin ik ook te maken kreeg met depressies en een angststoornis, kreeg ik te horen dat ik hooggevoelig ben. Ik houd niet van labels, maar door deze erkenning kon ik mijn leven gaan inrichten op een manier die bij me past en niet zoals ‘hoort’.

Van een zwaar vermoeid meisje die amper iets kon, ben ik veranderd in een krachtige en energieke vrouw met een eigen bedrijf, een eigen boek en een fijn sociaal leven met mensen die bij me passen en me accepteren zoals ik ben. Mijn gevoeligheid zie ik als een grote gift. 

Ga alvast aan de slag met het gratis e-book ‘8 tips voor meer energie’

Word ook energiek en krachtig

Ervaar jij het momenteel vooral als een last? Weet dan dat hooggevoeligheid vele voordelen biedt, zoals snel verbanden kunnen leggen, intens kunnen genieten van de natuur en muziek, non-verbale communicatie oppikken, je bent creatief en je hebt een sterke intuïtie.

Veel vrouwen zie ik onnodig lang tobben. Zo zonde. Uit eigen ervaring weet ik dat er veel meer mogelijk is dat jij nu wellicht denkt. Je lichaam en geest zijn zó krachtig. Met simpele veranderingen kun je weer gaan genieten van het leven en zul je juist veel profijt hebben van je gevoeligheid. Van overleven naar leven! 

Ik wil graag dat meer vrouwen gaan stralen en gebruik gaan maken van hun kwaliteit, daarom heb ik het Sensitive Power Woman Programma ontwikkeld. Mijn opgedane kennis en levenservaring van de afgelopen drieëntwintig heb ik daarin verzameld. Dit bespaart jou een onnodig lange zoektocht. 

DSC_8389 web
"Het ‘Sensitive Power Woman Programma’ van Daniëlle heeft mij meer inzicht gegeven in mijn hooggevoeligheid en welke gevolgen dit voor mij heeft. Ik heb een aantal handvatten gekregen die helpen om dicht bij mezelf te blijven. Ook heb ik geleerd om te accepteren dat de hooggevoeligheid een onderdeel is van wie ik ben, en me hier niet meer tegen te verzetten. Dat geeft een hoop rust. Daniëlle heeft me hier op een prettige en respectvolle wijze bij begeleid."
Nienke

Dus wil jij ook:

  • Meer energie
  • Meer zelfvertrouwen
  • Beter kunnen aangeven van grenzen
  • Emoties makkelijker kunnen hanteren
  • Beter omgaan met prikkels
  • Meer inzicht in wie je bent en wat jij wilt
  • Je gevoeligheid erkennen en accepteren
 

1 op 1 coaching

Drie maanden lang werk ik met je, 1 op 1, zodat ik je met alle aandacht kan begeleiden tijdens jouw proces. 

  • De sessies vinden plaats in mijn praktijk of via Skype. We zullen thema’s behandelen zoals: overprikkeling, lichaamsbewustzijn, grenzen aangeven, mindset, leefstijl en omgaan met emoties. Daarnaast gaan we ook aan de slag met jouw persoonlijke doel(en).
  • Na iedere sessie ontvang je een (digitaal) werkboek met daarin de thuisopdrachten, en heb je de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen per e-mail. Aan het eind van het traject heb je meer inzicht in je hooggevoeligheid en bezit je een gereedschapskist vol met waardevolle tools waaruit je kunt putten.
  • Het VIP-programma biedt voetreflexmassage als afsluiting van de sessie. Naast dat de massage ontspanning geeft, zorgt het ook voor meer lichaamsbewustzijn = minder vatbaar voor prikkels. 

Ik werk met hooggevoelige ambitieuze vrouwen, die meer uit het leven willen halen dan er nu uitkomt. Ze voelen dat ze hier een missie hebben, maar kunnen deze niet vormgeven omdat ze nog worstelen met hun gevoeligheid.

Voel je je aangesproken en wil je weten of dit programma passend is voor jou, maak dan een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek.

Ja, ik wil een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek

Ja, ik wil een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie!
"Ik vond het altijd fijn om weer bij Daniëlle langs te komen! Daniëlle biedt een luisterend oor en weet hier precies met haar programma bij aan te sluiten. Het programma biedt laagdrempelige handvatten om ook thuis mee aan de slag te gaan. Na afloop vond ik het altijd heerlijk om nog even compleet te ontspannen bij het voetreflexzone gedeelte. Door het volgen van het Sensitive Power Woman Programma ben ik mij nog meer bewust geworden van mijn eigen lichaam en hoe belangrijk het is om goed contact met je lichaam te houden en met je adem. Je lichaam geeft zoveel aan!"
Michelle
Basis
€ 327
Gratis kennismaking
6 sessies - 50 minuten
coaching
in de praktijk of via Skype
digitaal werkboek
mogelijkheid vragen te stellen per e-mail
BONUS: evaluatiegesprek (30 min.), 6 weken na afloop programma
 
 
VIP
€ 597
Gratis kennismaking
6 sessies - 100 minuten
coaching & massage
in de praktijk
digitaal werkboek
mogelijkheid vragen te stellen per e-mail
BONUS: evaluatiegesprek (30 min.) 6 weken na afloop programma
BONUS: mini-karakteranalyse
BONUS: na afloop programma, 3 maanden 10% korting op losse behandelingen
"Al jouw tips en oefeningen hebben flink zijn vruchten afgeworpen. Nu kon ik veel bewuster bij mezelf blijven en was ik daardoor niet zo uitgeput als ik anders altijd was, echt super! Nu had ik zelfs de dag erna nog wat aan mijn dag!"
Susan

Veelgestelde vragen

Gemiddeld worden de sessies om de week gegeven, dus maximaal 2 per maand. De reden hiervoor is dat je tijd nodig hebt om dingen te integreren. 

We kijken altijd naar wat het beste bij jouw situatie past en passen daar het schema op aan. Dus als dat betekent dat je om de 3 weken een sessie hebt, is dat ook prima. Maar in ieder geval niet meer dan 4 weken ertussen.

Reken op ca. 15 minuten per dag. Om resultaat te boeken, is het belangrijk om de opdrachten dagelijks te doen. 

Ja, het is mogelijk om het bedrag in 2 termijnen (basis-programma) of 3 termijnen (VIP-programma) te voldoen.