Sensitive Power Woman Programma

Hét programma voor hooggevoelige vrouwen die kiezen voor een krachtig en energiek leven!

 

Je hebt je altijd al anders gevoeld, als je ergens binnenkomt voel je direct wat voor sfeer er hangt, je kunt niet goed tegen lawaai, anderen begrijpen je vaak niet, je hebt veel tijd nodig voor jezelf, grenzen aangeven is niet je sterkste punt en je bent snel moe. Herkenbaar? Grote kans dat jij hooggevoelig bent.

Ongeveer 1 op de 5 personen is in het bezit van deze eigenschap. Je zenuwstelsel is gevoeliger en het is wetenschappelijk bewezen dat de hersenen van hooggevoelige personen anders werken. Je hebt een diepgaande prikkelverwerking en dat zorgt ervoor dat je sneller  vermoeid bent.

"Het Sensitive Power Woman Programma was voor mij een complete openbaring. Voordat ik begon aan het programma, voelde ik me continu onbegrepen en had ik mijzelf aangeleerd te vechten tegen hetgeen wat ik nu (mede dankzij dit programma) als een mooi cadeau zie: mijn hooggevoeligheid. De sessies voelden voor mij als een doorbraak, omdat ik eindelijk kon praten met een 'gelijkgestemde'. Ik mocht leren dat ik niet perse afwijk, maar juist gezegend ben met mijn sensitiviteit. Het was zo onbeschrijfelijk fijn om mijn overvloed aan emoties, gedachten en zelf gecreëerde obstakels uit te mogen spreken en handvatten mocht krijgen om te allen tijden in mijn kracht te blijven staan. Dankzij de handvatten en de empathische hand van Daniëlle, geloof ik in mijzelf en durf ik op mijzelf te vertrouwen. Ik ben haar eeuwig dankbaar."
Kaylee

Word ook energiek en krachtig

Ervaar jij het momenteel vooral als een last? Weet dan dat hooggevoeligheid vele voordelen biedt, zoals snel verbanden kunnen leggen, intens kunnen genieten van de natuur en muziek, non-verbale communicatie oppikken, je bent creatief en je hebt een sterke intuïtie.

Veel vrouwen zie ik onnodig lang tobben. Zo zonde. Uit eigen ervaring weet ik dat er veel meer mogelijk is dat jij nu wellicht denkt. Je lichaam en geest zijn zó krachtig. Met simpele veranderingen kun je weer gaan genieten van het leven en zul je juist veel profijt hebben van je gevoeligheid. Van overleven naar leven! 

Ik wil graag dat meer vrouwen gaan stralen en gebruik gaan maken van hun kwaliteit, daarom heb ik het Sensitive Power Woman Programma ontwikkeld. Mijn opgedane kennis en levenservaring heb ik daarin verzameld. Dit bespaart jou een onnodig lange zoektocht. 

DSC_8389 web
"Het ‘Sensitive Power Woman Programma’ van Daniëlle heeft mij meer inzicht gegeven in mijn hooggevoeligheid en welke gevolgen dit voor mij heeft. Ik heb een aantal handvatten gekregen die helpen om dicht bij mezelf te blijven. Ook heb ik geleerd om te accepteren dat de hooggevoeligheid een onderdeel is van wie ik ben, en me hier niet meer tegen te verzetten. Dat geeft een hoop rust. Daniëlle heeft me hier op een prettige en respectvolle wijze bij begeleid."
Nienke

Dus wil jij ook:

 • Meer energie
 • Meer zelfvertrouwen
 • Beter kunnen aangeven van grenzen
 • Emoties makkelijker kunnen hanteren
 • Beter omgaan met prikkels
 • Meer inzicht in wie je bent en wat jij wilt
 • Je gevoeligheid erkennen en accepteren
 
"Ik vond het altijd fijn om weer bij Daniëlle langs te komen! Daniëlle biedt een luisterend oor en weet hier precies met haar programma bij aan te sluiten. Het programma biedt laagdrempelige handvatten om ook thuis mee aan de slag te gaan. Na afloop vond ik het altijd heerlijk om nog even compleet te ontspannen bij het voetreflexzone gedeelte. Door het volgen van het Sensitive Power Woman Programma ben ik mij nog meer bewust geworden van mijn eigen lichaam en hoe belangrijk het is om goed contact met je lichaam te houden en met je adem. Je lichaam geeft zoveel aan!"
Michelle

1 op 1 coaching

Twee maanden lang werk ik met je, 1 op 1, zodat ik je met alle aandacht kan begeleiden tijdens jouw proces. 

 • De sessies vinden plaats in mijn praktijk of via Zoom. De eerste sessie starten we met een uitgebreide karakteranalyse. Hierdoor weet je wat je behoeften zijn en waar je talenten en uitdagingen zich bevinden. In de volgende sessies zullen we thema’s behandelen zoals: overprikkeling, lichaamsbewustzijn, grenzen aangeven, mindset, leefstijl en omgaan met emoties. Daarnaast gaan we ook aan de slag met jouw persoonlijke doel(en).
 • Na iedere sessie ontvang je een (digitaal) werkboek met daarin de thuisopdrachten. Aan het eind van het traject heb je meer inzicht in je hooggevoeligheid, meer zelfkennis en bezit je een rugzak vol met waardevolle tools waaruit je kunt putten.

Ik werk met hooggevoelige vrouwen die meer uit het leven willen halen dan er nu uitkomt. 

Wil je weten of dit programma passend is voor jou, maak dan een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Deze kan zowel in de praktijk als via Zoom plaatsvinden.

(OP DIT MOMENT NEEM IK GEEN NIEUWE CLIENTEN AAN. ZET JE VIA DE BUTTON HIERNAAST OP DE WACHTLIJST) 

Sensitive Power Woman Programma

397
 • Gratis kennismaking (20 min.)
 • 4 sessies - 75 minuten
 • In de praktijk of via Zoom
 • Uitgebreide karakteranalyse
 • Digitaal werkboek
 • Thuisopdrachten

Van vermoeid meisje naar energieke vrouw

Zelf heb ik jarenlang geworsteld met extreme vermoeidheidsklachten en kon daardoor nauwelijks functioneren. ‘Je moet er maar mee leren leven,’ gaf de huisarts mij mee. Dat kon en wilde ik niet accepteren.

Na een lange zoektocht van bijna elf jaar, waarin ik ook te maken kreeg met depressies en een angststoornis, kreeg ik te horen dat ik hooggevoelig ben. Ik houd niet van labels, maar door deze erkenning kon ik mijn leven gaan inrichten op een manier die bij me past en niet zoals ‘hoort’.

Van een zwaar vermoeid meisje die amper iets kon, ben ik veranderd in een krachtige en energieke vrouw met een eigen bedrijf, een eigen boek en een fijn sociaal leven met mensen die bij me passen en mij accepteren zoals ik ben. Mijn gevoeligheid zie ik als een grote gift. 

Veelgestelde vragen

Herken je je in de kenmerken? Dan kun je ervan uitgaan dat je hooggevoelig bent. Dit programma is geschikt voor iedere vrouw die prikkelgevoelig is en meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen wil. Twijfel je? Vraag het gratis kennismakingsgesprek aan, dan kunnen we kijken of dit traject passend is voor jou.

Gemiddeld worden de sessies om de week gegeven, dus maximaal 2 per maand. De reden hiervoor is dat je tijd nodig hebt om dingen te integreren. 

We kijken ook altijd naar wat het beste past bij jouw situatie en passen daar het schema op aan. Dus als dat betekent dat je om de 3 weken een sessie hebt, is dat ook prima.

Dat is geen punt. De sessies kunnen ook via Zoom worden gegeven.

Reken op ca. 15 minuten per dag. Om resultaat te boeken is het belangrijk om de opdrachten dagelijks te doen. 

Ja, het is mogelijk om het bedrag in 2 termijnen te voldoen.

"Ik weet nu ongeveer 4 jaar dat ik hooggevoelig ben en ervaarde alleen maar nadelen. Ik hoorde/las om mij heen wel over de voordelen ervan maar kon dat niet inpassen in mijn eigen leven. Van tevoren hoopte ik dat het traject mij zou helpen om mijn hooggevoeligheid meer te accepteren want ik zag het echt als een last. Tijdens het traject werd ik goed begeleid door Daniëlle, ik kon alles aan haar voorleggen en ik kon goed en open met haar praten over de verschillende onderwerpen tijdens de sessies. Zelf ben ik helemaal niet zo open over mijn levensstijl en gevoelens maar ik kon dit wel delen met Daniëlle omdat ik mij heel erg op mijn gemak voelde. Door het traject heb ik geleerd hoe ik meer rust kan creëren in mijn leven, ik heb ook de voordelen ervaren van het hooggevoelig zijn en ik heb meer acceptatie gekregen dat dit bij mij hoort. Hier ben ik Daniëlle ontzettend dankbaar voor."
Marijn
"Het sensitive power woman programma zou ik elke vrouw die hoogsensitief is willen aanraden. Na dit programma zit ik beter in mijn vel en weet ik meer wat wel en niet bij mij past. Ook durf ik meer voor mezelf op te komen en echt in mijn eigen kracht te gaan staan. Zoals ik mij nu voel heb ik mij lang niet gevoeld. Heerlijk om ook eens met iemand te praten die hetzelfde is zoals ik. "
Trix
"Al jouw tips en oefeningen hebben flink zijn vruchten afgeworpen. Nu kon ik veel bewuster bij mezelf blijven en was ik daardoor niet zo uitgeput als ik anders altijd was, echt super! Nu had ik zelfs de dag erna nog wat aan mijn dag!"
Susan