Sensitive Power Woman Programma

Het programma voor hooggevoelige vrouwen die kiezen voor een krachtig en energiek leven!

Herken jij je hierin:

 • Ben je vaak moe?
 • Vermijd je drukke plekken?
 • Ben je gevoelig voor sferen?
 • Kun je niet goed tegen lawaai?
 • Ben je snel geraakt of gekwetst?
 • Vind je het lastig om je grenzen aan te geven?
 • Voel je je vaak niet begrepen?
 • Ervaar jij je gevoeligheid vooral als een last?
 
 

Hooggevoelig

Eén op de vijf personen is hooggevoelig. Iemand die hooggevoelig is ‒ ook wel aangeduid als ‘Highly Sensitive Person’ (HSP) ‒ heeft een sterker ontwikkeld centraal zenuwstelsel dan gemiddeld. Dat betekent concreet dat zo iemand subtieler waarneemt en gevoeliger is voor indrukken en prikkels (zowel van buitenaf als binnenuit).

Hooggevoeligheid is een prachtige eigenschap. Wanneer je er nog niet bewust van bent, kun je er flink mee worstelen en het als een last ervaren. Door bewustwording van je hooggevoeligheid en je leven zo in te richten op een manier die bij je past, in plaats van zoals ‘hoort’, kun je steeds meer van de voordelen gaan genieten.

“Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om hooggevoelig te zijn en welke strubbelingen je tegen kan komen. Na een lange ontdekkingstocht is mijn hooggevoeligheid nu mijn grootste kracht geworden. Ik loop graag een stukje mee tijdens jouw reis.”

Wat het programma je oplevert:

 • Meer energie
 • Meer zelfvertrouwen
 • Beter kunnen aangeven van grenzen
 • Emoties makkelijker kunnen hanteren
 • Beter omgaan met prikkels
 • Je erkent en accepteert je gevoeligheid

1 op 1 coaching

De sessies zijn individueel en vinden plaats in de praktijk of via Skype.
In het programma komen thema’s aan bod zoals: overprikkeling, lichaamsbewustzijn, grenzen aangeven, mindset, leefstijl en omgaan met emoties. Daarnaast gaan we ook aan de slag met jouw persoonlijke doel(en).

Na iedere sessie ontvang je een (digitaal) werkboek met daarin de thuisopdrachten, en heb je de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen per e-mail. Aan het eind van het traject heb je meer inzicht in je hooggevoeligheid en bezit je een gereedschapskist vol met tools waaruit je kunt putten.

Het VIP-programma biedt voetreflexmassage als afsluiting van de sessie. Naast dat de massage ontspanning geeft, zorgt het ook voor meer lichaamsbewustzijn.

Voor het slagen van een traject is het belangrijk dat er een klik is tussen ons, daarom maak ik graag eerst kennis met je.  

Ja, ik wil een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Ja, ik wil een gratis en vrijblijvende kennismakingssessie!
Het ‘Sensitive Power Woman Programma’ van Daniëlle heeft mij meer inzicht gegeven in mijn hooggevoeligheid en welke gevolgen dit voor mij heeft. Ik heb een aantal handvatten gekregen die helpen om dicht bij mezelf te blijven. Ook heb ik geleerd om te accepteren dat de hooggevoeligheid een onderdeel is van wie ik ben, en me hier niet meer tegen te verzetten. Dat geeft een hoop rust. Daniëlle heeft me hier op een prettige en respectvolle wijze bij begeleid.
Nienke
Deelneemster Sensitive Power Woman Programma
Basis - 3 maanden
€ 309
6 sessies - 50 minuten
coaching
in de praktijk of via Skype
digitaal werkboek
mogelijkheid vragen te stellen per e-mail
 
 
VIP - 3 maanden
€ 549
6 sessies - 100 minuten
coaching & massage
in de praktijk
digitaal werkboek
mogelijkheid vragen te stellen per e-mail
mini-karakteranalyse
na afloop programma, 3 maanden 10% korting op losse behandelingen
"Al jouw tips en oefeningen hebben flink zijn vruchten afgeworpen. Nu kon ik veel bewuster bij mezelf blijven en was ik daardoor niet zo uitgeput als ik anders altijd was, echt super! Nu had ik zelfs de dag erna nog wat aan mijn dag!"
Susan
Deelneemster Sensitive Power Woman Programma