24-28 maart 2019

GRATIS DEELNAME

Vorig jaar augustus vond de eerste online (summer)school tenen lezen plaats. Bijna 160 enthousiaste deelnemers deden hieraan mee. In maart gaan de deuren opnieuw open! 

Beoordeeld met een 8.6!

“In het verleden al eens iets gelezen over tenen lezen maar leuk om het op deze manier dagelijks tot je te krijgen. Erg duidelijk uitgelegd.” – Anne Marie 

“Leuk, praktisch om ermee aan de slag te gaan” – Judith

“Zeer fascinerend. Goede Leerschool wat zelfkennis betreft” – Tanja

Een mini snuffelcursus tenen lezen ; ) Korter dan ik verwacht had, maar erg leuk voor de ‘leek’, ik ga me hierin zeker verdiepen in de toekomst.” – Femke

“Ik vond de lessen helder en goed gebracht. Het heeft mij bevestiging gebracht van wat ik al wist en nog meer interesse in de tenen.” – Barbara, voetreflextherapeut

Tenen lezen

Wat vertellen jouw tenen je? Oké, het klinkt misschien gek, maar wist je dat je aan je tenen veel kunt aflezen?

Tenen lezen is een methode om het karakter en gedrag te analyseren.

Een forse grote teen geeft aan dat je communicatief sterk bent. Een tweede teen die langer is dan de grote teen laat zien dat je meer ideeën hebt dan je kunt uitvoeren. Veel openingen tussen de tenen? Je bent iemand van eerst nadenken en dan pas doen. En die knobbel onder je grote teen, wat zegt dat over jou?

workshop tenen lezen

Wat kun je ermee?

Persoonlijke ontwikkeling

Je tenen kunnen je van alles vertellen over jouw kwaliteiten en je valkuilen. Meer inzicht daarin kan jou helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.  

Relaties versterken

Het kan verhelderend werken bij relaties in de privé- en werksfeer. Inzicht in jouw persoonlijkheid en die van de ander kan leiden tot meer wederzijds begrip en respect. 

Voetreflextherapeuten, pedicures en coaches

Tenen lezen is een waardevolle aanvulling. Het geeft jou meer inzicht in de cliënt, de cliënt verkrijgt meer zelfkennis, met als resultaat een effectievere behandeling. 

Online school

In 5 dagen geef ik je een mini-stoomcursus tenen lezen. 

Iedere dag ontvang je van mij een les. Op de laatste dag zal ik ook een live Q&A sessie geven.

De cursus is met name geschikt voor degene die nog compleet onbekend zijn met tenen lezen. 

Dus ben jij benieuwd naar het verhaal van jouw tenen, doe dan mee met de online school!

Tenen lezen bij Praktijk De Vlindertuin

Wie geeft de lessen?

Ik ben Daniëlle van der Stap, erkend karakteranalist. In 2010 kwam tenen lezen, via een artikel in een tijdschrift, op mijn weg. Mijn eerste reactie? Ik moest hard lachen, wat een gekkigheid. Maar stiekem was mijn nieuwsgierigheid toch gewekt.

Honderden voeten

Een collega informeerde ik over mijn bijzondere ontdekking. Zij bleek een boek over tenen lezen in de kast te hebben staan. Of ik die wilde lezen? 

Daniëlle van der Stap

In één weekend heb ik die verslonden en niet veel later meldde ik me aan voor de cursus tenen lezen. En daarna liep het ‘een beetje’ uit de hand… 

Nu negen jaar later, vele honderden voeten verder, een blog over tenen lezen en diverse mediaoptredens, word ik nog steeds dolgelukkig als ik een paar tenen onder mijn neus heb die ik mag analyseren.

Laagdrempelig

Waarom ik het zo geweldig vind? Tenen lezen is een laagdrempelige manier om jezelf en de ander beter te leren kennen. Het is geen hocus pocus en je hoeft er geen speciale gave voor te hebben. Iedereen kan dit leren.

Lachen en leren

Tijdens consulten en workshops wordt er veel gelachen (en soms ook gehuild) maar men keert altijd huiswaarts met waardevolle informatie. Dankzij het tenen lezen ontstaan vaak ook diepgaande gesprekken. En die combinatie vind ik juist zo mooi. Lachen, leren en groeien. 

Ik hoop dat jij ook net zo enthousiast wordt van het tenen lezen als ik. Zie ik je bij de Online school

Maak kennis met Daniëlle

"Wil je een originele vriendinnendag? Volg dan de workshop karakteranalyse bij Daniëlle. Nooit geweten dat je tenen je zoveel kunnen vertellen! Daniëlle legt alles op een hele prettige manier uit. Het is interessant maar vooral ook heel leuk! En 1 ding is zeker, van de zomer kijk ik zeker anders naar alle mensen die ik tegenkom op slippers. ;-)"
Nathalie
Deelneemster workshop tenen lezen

De deuren gaan sluiten over:

Een Q&A als afsluiter van de Online Summerschool, waarin ik een aantal vragen beantwoord van deelnemers.

Meld je aan voor de Online
school Tenen lezen