Boeken over mindset

Hoe je over jezelf denkt en wat je tegen jezelf zegt heeft een grote impact op hoe je je voelt.

Dit zijn mijn favoriete boeken op het gebied van mindset en de wet van de aantrekking. Ze helpen je om niet-helpende gedachten te veranderen en om je doelen te bereiken. 

Het universum staat achter je

Door middel van acceptatie, overgave en toewijding aan haar spirituele pad heeft bestsellerauteur en internationaal spreekster Gabrielle Bernstein haar angst getransformeerd naar vertrouwen. 
Haar verhalen en universele lessen bieden een houvast voor het loslaten van de dingen die ons geluk, onze veiligheid en een duidelijke richting in het leven blokkeren. 

Super attractor

Gabrielle Bernstein - Super Attractor

Een vervolg op het vorige boek. 

Praktische stappen welke je kan nemen om een leven te creëren dat gevuld is met geluk en vrijheid. Waarbij je iedere dag getuige bent van wonderen. Het verleden kan loslaten en kan leven zonder angst voor de toekomst. Je gebruik maakt van de oneindige bron van overvloed, vreugde en welzijn die je geboorterecht is. En je meer licht brengt in je eigen leven en de wereld om je heen. 

(Engelstalig)

Super attractor cards

52 mooie geïllustreerde kaarten met affirmaties, die helpen om je dromen in de realiteit te manifesteren. 

(Engelstalig)

Master your mindset

Een persoonlijk verhaal over inzicht, bewustzijn en de kracht van gedachten. Het leven dat je op dit moment leidt en de persoon die je bent geworden zijn het resultaat van je gedachten en je beslissingen. Waarom doe je soms niet wat je wél zou willen doen?
Het zijn belemmerende gedachten die je tegenhouden te doen wat je werkelijk wilt. Verander je denkwijze en je leven zal veranderen. 

The law of attraction

Law of attraction - Esther hicks

Je kunt datgene creëren wat je graag in je leven gerealiseerd zou willen zien. De sleutel daarbij is dat hoe meer je je aandacht op iets richt, hoe groter dat wordt, negatief of positief. Vaak zijn we niet bewust van de denkpatronen die we hebben ontwikkeld (of hebben meegekregen) zodat we onze verlangens blokkeren. 

(Engelstalig)

Think & grow rich

Dit is het best verkopende boek uit de geschiedenis. 

Het leert je methoden om  je zelfvertrouwen te vergroten en voorziet je van een gedetailleerde plattegrond om succes te bereiken. Niet alleen voor meer rijkdom op financieel vlak, maar ook op het gebied van gezondheid en relaties. 

Jouw succes wordt bepaald door de manier waarop je denkt.

Je ongekende vermogens

In dit boek vertelt Tony Robins in heldere taal wat Neurolinguïstisch Programmeren (NLP) is en wat het voor je kan doen. Hij laat zien dat je leven excellent kan worden als je zelfbewust en positief leert denken, en ongekende vermogens in jezelf ontdekt.

Het principe van NLP, een vorm van psychotherapie, is eenvoudig: als je je een voorstelling maakt van hoe je wilt zijn of wat je wilt bereiken, dan heeft dat beeld een positieve invloed op het resultaat.