Worshop tenen lezen karakteranalyse

Workshop tenen lezen

Tenen zijn er in vele soorten en maten. Lange tenen, kromme tenen, verstopte tenen, gedraaide tenen… Wat hebben jouw tenen je te vertellen?

Karakteranalyse, middels het lezen van de tenen, is een geweldige methode om het karakter en gedrag te analyseren. Je komt erachter welke kwaliteiten je in huis hebt en waar je valkuilen zich bevinden.

Programma

Je krijgt een korte uitleg over het ontstaan van tenen lezen, wat je ermee kunt en hoe je ze kunt lezen. Ook gaan jullie elkaars tenen lezen. Misschien kom je zo erachter dat je onverwacht veel ambitie blijkt te hebben, heeft je vriendin onontdekte creatieve talenten of blijkt dat je collega wel wat aanmoediging kan gebruiken omdat hij eigenlijk heel onzeker is.
De map met alle informatie mag je houden, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt nalezen.

De workshop staat garant voor een middag plezier. Vol energie en met meer zelfkennis zul je huiswaarts keren.
…Maar wees gewaarschuwd, je zult nooit meer op een gewone manier naar je tenen kunnen kijken. 😉

#zelfkennis #relatiesversterken #opvoeding #hulpverleners #voetreflextherapeuten #pedicures

Praktische informatie

Locatie: Praktijk De Vlindertuin, Rijksstraatweg 20-22, Schipluiden 

Tijd: Zaterdag 28 september 2019, 13.00-15.30 uur

Investering € 35 per persoon (inclusief informatiemap)

Wil je een originele vriendinnendag? Volg dan de workshop karakteranalyse bij Daniëlle. Nooit geweten dat je tenen je zoveel kunnen vertellen! Daniëlle legt alles op een hele prettige manier uit. Het is interessant maar vooral ook heel leuk! En 1 ding is zeker, van de zomer kijk ik zeker anders naar alle mensen die ik tegenkom op slippers. 😉
Nathalie