Karakteranalyse

Tenen lezen bij Praktijk De Vlindertuin

Tenen zijn er in vele soorten en maten. Lange tenen, kromme tenen, verstopte tenen, gedraaide tenen… Wat zegt dit over jou?

Karakteranalyse, middels het lezen van de tenen, is een methode die je inzicht geeft in je gedrag, karakter en persoonlijkheid. Dit gebeurt door te kijken naar de stand en vorm van de tenen en de nagels.

Een ronde top bij de grote tenen laat zien dat je gedachten en gevoelens op een vriendelijke manier communiceert en confrontaties liever uit de weg gaat. Wijst de vierde teen van de rechtervoet richting de grote teen? Dan houd jij graag de touwtjes in handen. En is de tweede teen van je rechtervoet langer dan de grote teen? Dan heb je vele noten op je zang.

Kijk hier voor een korte kennismaking met tenen lezen.

Online Summerschool Tenen lezen 

Van 26-30 augustus geef ik een mini-stoomcursus tenen lezen.
Deelname is gratis, lees hier meer.

Wat kun je ermee?

Zelfkennis vergroten

Tenen lezen laat zien waar je talenten en valkuilen zitten.

Relaties versterken

Bij relaties in de privé en/of werksfeer kan het verhelderend werken. Het geven van inzicht in jouw persoonlijkheid en die van de ander kan leiden tot meer wederzijds begrip en respect.

Opvoeding

Door het lezen van baby- en kindertenen krijg je als ouder inzicht in het karakter van je kind. Hierdoor kun je bewustere keuzes maken die aansluiten bij het kind en zijn ontwikkeling.

Handvatten voor de hulpverlener

Voor mensen die werkzaam zijn in de zorg – bijvoorbeeld met gehandicapten en dementerenden – kan tenen lezen handvatten aanreiken. Je leert de cliënt beter kennen, waardoor zorg op maat kan worden aangeboden.

Voetreflextherapeuten en pedicures

Krijg meer inzicht in je cliënt. 

 

Consult karakteranalyse

Een consult karakteranalyse duurt ca. 45 minuten.
Ben je niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen, dan is een consult via Skype ook mogelijk.

Mini-consulten (10 min. per persoon) behoren ook tot de mogelijkheden. Tenen lezen is een originele activiteit die geschikt is voor diverse gelegenheden. Denk aan een vrijgezellenfeest, familiedag, team-building, buurtfeest of opening van een bedrijf.

Consult, in praktijk of via Skype – € 45
Mini-consulten – op aanvraag

"Dè grote verrassing was het consult door tenenlezeres Daniëlle, die haarfijn mijn karakter zou schetsen aan de hand van mijn niet zo fraaie voetvingers. Pijnlijk fijntjes vertelde ze mij, een vreemdeling die ze nog nooit had ontmoet, hoe ik elkaar steek. Ik had werkelijk nooit gedacht dat mijn tenen, waarvan eentje met traumanagel, zoveel over mij zouden zeggen. Gelukkig kan niet iedereen tenen lezen.”
Marceline Geelen, lifestylejournalist
Mini-consult tijdens een lanceringsfeest

Workshop Karakteranalyse

Zelf aan de slag met tenen lezen? Volg dan een workshop. Leuk om te doen samen met een groepje vrienden, collega’s of buren. Leer jezelf en hen beter kennen! De workshop wordt gegeven in de praktijk, aan huis of op het werk. (Minimaal 6 personen bij een workshop op locatie). Ook een privé workshop (2 personen) in de praktijk is mogelijk. 

Je krijgt een korte uitleg over het ontstaan van tenen lezen, wat je ermee kunt en hoe je ze kunt lezen. Ook gaan jullie elkaars tenen lezen. Misschien kom je zo erachter dat je onverwacht veel ambitie blijkt te hebben, heeft je vriendin onontdekte creatieve talenten of blijkt dat je collega wel wat aanmoediging kan gebruiken omdat hij eigenlijk heel onzeker is. 
De map met alle informatie mag je houden, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt nalezen. 

(op locatie, vanaf 50 km buiten De Lier € 0.30 per km)

Workshop tenen lezen
op locatie

35 / p.p.

Duur 2,5 uur

Workshop tenen lezen
in praktijk, 8 september 2018

30 / p.p.

Duur 2,5 uur. Start om 13.00 uur.

Privé workshop tenen lezen in praktijk, 2 personen

55 / p.p.

Duur 2 uur

Als karakteranalist/tenenlezer was Daniëlle onder andere te zien in: