Karakteranalyse

Tenen lezen bij Praktijk De Vlindertuin

Tenen zijn er in vele soorten en maten. Lange tenen, kromme tenen, verstopte tenen, gedraaide tenen… Wat zegt dit over jou?

Karakteranalyse, middels het lezen van de tenen, is een methode die je inzicht geeft in je gedrag, karakter en persoonlijkheid. Dit gebeurt door te kijken naar de stand en vorm van de tenen en de nagels.

Een ronde top bij de grote tenen laat zien dat je gedachten en gevoelens op een vriendelijke manier communiceert en confrontaties liever uit de weg gaat. Wijst de vierde teen van de rechtervoet richting de grote teen? Dan houd jij graag de touwtjes in handen. En is de tweede teen van je rechtervoet langer dan de grote teen? Dan heb je vele noten op je zang.

Kijk hier voor een korte kennismaking met tenen lezen.

Wat kun je ermee?

Zelfkennis vergroten

Tenen lezen laat zien waar je talenten en valkuilen zitten.

Relaties versterken

Bij relaties in de privé en/of werksfeer kan het verhelderend werken. Het geven van inzicht in jouw persoonlijkheid en die van de ander kan leiden tot meer wederzijds begrip en respect.

Opvoeding

Door het lezen van baby- en kindertenen krijg je als ouder inzicht in het karakter van je kind. Hierdoor kun je bewustere keuzes maken die aansluiten bij het kind en zijn ontwikkeling.

Handvatten voor de hulpverlener

Voor mensen die werkzaam zijn in de zorg – bijvoorbeeld met gehandicapten en dementerenden – kan tenen lezen handvatten aanreiken. Je leert de cliënt beter kennen, waardoor zorg op maat kan worden aangeboden.

Voetreflextherapeuten, pedicures en coaches

Tenen lezen is een waardevolle toevoeging tijdens een behandeling. Het geeft je meer inzicht in je cliënt.

 

Consult karakteranalyse

Een consult karakteranalyse duurt ca. 45 minuten.
Ben je niet in de gelegenheid om naar de praktijk te komen, dan is een consult via Skype ook mogelijk.

Mini-consulten (10 min. per persoon) behoren ook tot de mogelijkheden. Tenen lezen is een originele activiteit die geschikt is voor diverse gelegenheden. Denk aan een vrijgezellenfeest, familiedag, team-building, buurtfeest of opening van een bedrijf.

Consult, in praktijk of via Skype – € 45
Mini-consulten, op locatie – prijs op aanvraag

ARRANGEMENT

70 / PER PERSOON

2 personen
consult tenen lezen
ontspannende voetreflexmassage (30 min.)

"Dè grote verrassing was het consult door tenenlezeres Daniëlle, die haarfijn mijn karakter zou schetsen aan de hand van mijn niet zo fraaie voetvingers. Pijnlijk fijntjes vertelde ze mij, een vreemdeling die ze nog nooit had ontmoet, hoe ik elkaar steek. Ik had werkelijk nooit gedacht dat mijn tenen, waarvan eentje met traumanagel, zoveel over mij zouden zeggen. Gelukkig kan niet iedereen tenen lezen.”
Marceline Geelen, lifestylejournalist
Mini-consult tijdens een lanceringsfeest

Workshop Karakteranalyse

Zelf aan de slag met tenen lezen? Volg dan een workshop. Leuk om te doen samen met een groepje vrienden, collega’s of buren. Leer jezelf en hen beter kennen! De workshop wordt gegeven in de praktijk, aan huis of op het werk. (Minimaal 6 personen bij een workshop op locatie). Ook een privé workshop (2 personen) in de praktijk is mogelijk. 

Je krijgt een korte uitleg over het ontstaan van tenen lezen, wat je ermee kunt en hoe je ze kunt lezen. Ook gaan jullie elkaars tenen lezen. Misschien kom je zo erachter dat je onverwacht veel ambitie blijkt te hebben, heeft je vriendin onontdekte creatieve talenten of blijkt dat je collega wel wat aanmoediging kan gebruiken omdat hij eigenlijk heel onzeker is. 
De map met alle informatie mag je houden, zodat je thuis alles nog eens rustig kunt nalezen. 

Tenen kunnen je van alles vertellen over jouw kwaliteiten en je valkuilen. Meer inzicht daarin kan je helpen bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

(op locatie, vanaf 50 km buiten De Lier € 0.30 per km)

Workshop tenen lezen
in praktijk, 16 maart 2019

35 / p.p.

Duur 2,5 uur. Start om 13.00 uur.

Workshop tenen lezen
op locatie

40 / p.p.

Duur 2,5 uur

Privé workshop tenen lezen in praktijk, 2 personen

60 / p.p.

Duur 2 uur

Als karakteranalist/tenenlezer was Daniëlle onder andere te zien in:

OPROEP: IS JOUW KIND GEBOREN MET 6 TENEN AAN ÉÉN VOET?

Onlangs las ik de tenen van een 3-jarig meisje met 6 tenen aan de linkervoet. Zij heeft twee kleine teentjes. (vertrouwen- en intimiteitteen). Ieder jaar wordt ze gecontroleerd door de orthopeed en zodra zij 6 jaar is zal de extra teen worden verwijderd. 

zes tenen

Tenen weerspiegelen jouw karakter en gedrag. Door het doormaken van een persoonlijke ontwikkeling óf door ingrijpen van buitenaf, veranderen de tenen en daarmee ook iemands persoonlijkheid.

In dit geval heeft het meisje dubbel zo veel vertrouwen (2 kleine teentjes) maar wat gebeurt er als de extra teen wordt verwijderd? Merk je dan echt die verandering?

Moeder vindt het lastig. Natuurlijk, als ze er last van heeft dan moet het, medische noodzaak gaat vanzelfsprekend boven alles. Maar wat betekent dit voor haar gedrag en karakter? Doet ze er wel goed aan?
Ze zou graag in contact komen met andere ouders die voor hetzelfde hebben gestaan en hun ervaring horen.

Als tenenlezer ben ik ook heel benieuwd. Ik wil graag onderzoeken wat dit met iemands persoonlijkheid doet. En wellicht zijn er meerdere ouders die voor dit dilemma staan en met anderen daarover willen praten.

Dus heb jij er ervaring mee, of ken je iemand, neem dan contact met me op.