Ontspannende voetreflexmassage bij Praktijk De Vlindertuin

Houd het relaxte vakantiegevoel vast

De scholen zijn weer begonnen, het normale ritme komt weer langzaam op en gang en voordat je het doorhebt ben je weer de hele dag aan het rennen.
 
Juist als je zo’n fijngevoelig systeem hebt is het belangrijk om voldoende herstelmomenten in te plannen. Waar word jij blij van, waar laad jij van op? Maak eens een lijstje. In tijden van overprikkeling kun je die er weer bij pakken en helpt het je herinneren wat je op dat moment nodig hebt.
 
Voetreflexmassage is ook superfijn. Het is heel ontspannen, werkt aardend en helpt je om alles weer los te laten. Daarnaast is het een algehele boost voor je gezondheid.
 
Klinkt jou dat als muziek in de oren, boek dan het HSP Relax abonnement.
 
Iedere maand ontvang je een heerlijke, ontspannende voetreflexmassage, afgestemd op de hooggevoelige vrouw.

3 behandelingen van 50 minuten – € 150

BONUS: boek je dit abonnement vóór 1 oktober, dan ontvang je tijdens de eerste behandeling een mini-analyse tenen lezen. Dit helpt je om nog meer inzicht te krijgen in wie je bent en wat je behoeften zijn.
 
“Naast dat deze behandeling erg ontspannend was, werkt de behandeling fysiek en emotioneel ook de dagen daarna nog door. Het hielp mij overtollige ballast loslaten en frisse energie op te doen. Echt een aanrader!” Jeanette