Geboortetraktaties

“Je bent niet ziek, maar hooggevoelig.” Hiermee kwam na bijna elf jaar eindelijk duidelijkheid over de oorzaak van de vermoeidheidsklachten.


In het boek ‘Het stille verdriet’ vertelt Daniëlle van der Stap - eigenares Praktijk De Vlindertuin - openhartig haar verhaal over de lange weg die zij heeft afgelegd om haar hooggevoeligheid en gave te accepteren.


Het Stille verdrietZodra ze voet aan wal zet in Volendam komt haar ontwikkeling in een stroomversnelling. Ze komt oog in oog te staan met mensen uit het verleden en krijgt te maken met de nasleep van tragische gebeurtenissen. De vele ‘toevallige’ ontmoetingen daar, zorgen ervoor dat ze haar diepste angsten onder ogen moet komen. Jarenlang levert ze een hevige innerlijke strijd, totdat ze beseft dat ze haar talent niet langer kan ontkennen.
Met veel moed, groeiend vertrouwen en de nodige humor bewandelt zij haar pad naar (h)erkenning.

 

“Met het vertellen van mijn verhaal hoop ik hooggevoeligen een steuntje in de rug te bieden tijdens hun ontwikkeling. Daarnaast geeft het mensen een kijkje in de belevingswereld van een hooggevoelig persoon.
Van iets wat eerst mijn zwakte was, heb ik nu mijn kracht gemaakt!”

 

Een aangrijpend boek met een boodschap voor velen.

 

€ 16,90 (excl. verzendkosten) | 312 pagina’s

Bestel hier een (gesigneerd) exemplaar.

 

Voor fragmenten uit het boek en het laatste nieuws, kijk hier.

 

Facebook

 

Bij