Cursus tenen lezen

Ben je (voetreflex)therapeut, pedicure, coach of werk je op een andere manier met voeten en/of mensen en wil je graag op een unieke en eenvoudige manier meer inzicht krijgen in je cliënt?

Of wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en ontdekken waar jouw talenten zich bevinden?

De training leert je om tenen op een juiste manier te lezen zodat jij in staat bent om jezelf en een ander meer inzicht te geven. 

Wil je even sparren of deze training passend is voor jou, vraag dan hier je gratis kennismakingsgesprek aan.

vnrt

Doe mee met de gratis online training
‘In 3 stappen meer inzicht in je cliënt!’

Als karakteranalist/tenenlezer was Daniëlle onder andere te zien in:

"Leuke en leerzame cursus tenen lezen waarin Daniëlle theorie goed afwisselt met filmpjes, luisterbestanden en foto's. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een quiz om je kennis te testen en een handig uittreksel om uit te printen en te bewaren. Ook worden er handige modelformulieren gegeven die je kunt gebruiken bij het tenen lezen. Ik vind het een mooie aanvulling op de boeken van Imre en Margriet Somogyi, die ik ook heb gelezen. En e-learning heeft natuurlijk als voordeel dat je het in eigen tempo en op eigen locatie kunt volgen. Ik kan deze cursus iedereen aanraden die nieuwsgierig is wat tenen ons kunnen vertellen: of dat nou beroepsmatig is of uit persoonlijke interesse."
Saskia