Cursus tenen lezen

Wil jij werken aan je persoonlijke ontwikkeling en ontdekken waar jouw talenten zich bevinden?

Ben je (voetreflex)therapeut, pedicure, coach, masseur of werk je op een andere manier met voeten en/of mensen en wil je graag op een unieke en eenvoudige manier meer inzicht krijgen in je cliënt?

TenenCompany biedt diverse erkende cursussen tenen lezen aan, zodat jij meer inzicht krijgt in jezelf en de ander.

TenenCompany is een onderdeel van Praktijk De Vlindertuin

"Je prettige stem die alles naast de tekst uitlegde en de mooie voorbeelden maakten het tot een levendige cursus. Niets geen droge kost om doorheen te worstelen. Nee gelijk pakkend en boeiend. Complimenten voor je opbouw. Ik heb ondertussen mezelf leren kennen maar ook bepaald gedrag bij mijn man leren lezen. Ook bij de mensen die ik als oefenmateriaal vroeg kreeg ik vaak: wat geweldig en dat lees je aan mijn voeten af! Ik wil denk ik vooral zeggen. Dank je wel! Voor de enorme groei die ik dankzij jou heb mogen meemaken. Ik ben mezelf steeds meer gaan waarderen en ga mijn tenen steeds mooier vinden!"
Marieke Beverborg
"Supermooie, behulpzame aanvulling voor elk praktijk die gericht is om mensen/kinderen te helpen. Het studiecentrum is heel toegankelijk en het materiaal is duidelijk en goed te volgen. Daniëlle maakt gebruik van veel foto’s en spreekt ook veel video’s in, wat het fijn en gemakkelijk maakt om de modules te volgen. Kortom, een zeer aan te bevelen manier om jouw kennis te verrijken en om efficiënter en doelgericht te zijn met jouw cliënten."
Rinat Elhanati
RE-flexie, voetreflextherapie
vnrt
NVST
"Ooit een keer tenen lezen in mijn opleiding gehad. Maar dan krijg je zoveel info dat het is weggezakt. Nu ruim de tijd om online op eigen tempo alles door te nemen en te oefenen. Goede combinatie online en afgesloten met een praktijkdag. Erg interessant om niet alleen het lichamelijke te behandelen, maar ook het geestelijke en gedragsaspect in de mens te bekijken."
Yolande Merkens
Harmony reflexzonetherapie

Als karakteranalist/tenenlezer was Daniëlle onder andere te zien in: