Boek 'Het stille verdriet'

“Je bent niet ziek, maar hooggevoelig.” Hiermee kwam na bijna elf jaar eindelijk duidelijkheid over de oorzaak van de vermoeidheidsklachten.

In het boek ‘Het stille verdriet’ vertelt Daniëlle van der Stap – eigenares Praktijk De Vlindertuin – openhartig haar verhaal over de lange weg die zij heeft afgelegd om haar hooggevoeligheid en gave te accepteren.

Zodra ze voet aan wal zet in Volendam komt haar ontwikkeling in een stroomversnelling. Ze komt oog in oog te staan met mensen uit het verleden en krijgt te maken met de nasleep van tragische gebeurtenissen. De vele ‘toevallige’ ontmoetingen daar, zorgen ervoor dat ze haar diepste angsten onder ogen moet komen. Jarenlang levert ze een hevige innerlijke strijd, totdat ze beseft dat ze haar talent niet langer kan ontkennen.
Met veel moed, groeiend vertrouwen en de nodige humor bewandelt zij haar pad naar (h)erkenning.

Boek Het stille verdriet van Daniëlle van der Stap

Wil je alvast de eerste hoofdstukken lezen? Vraag het gratis e-book aan!

“Met het vertellen van mijn verhaal hoop ik hooggevoeligen een steuntje in de rug te bieden tijdens hun ontwikkeling. Daarnaast geeft het mensen een kijkje in de belevingswereld van een hooggevoelig persoon. Van iets wat eerst mijn zwakte was, heb ik nu mijn kracht gemaakt!”

Bestel een gesigneerd exemplaar

€ 17.50 | 312 pagina’s

 

Boek bestellen
Ik wil je bedanken voor het delen. Waar ik veel aan heb is het stuk: sta voor wie/wat je bent. Ik ben al een tijdje bezig met dit issue en zie het dan ook als een "teken" dat ik via jouw boek hier mee verder mag. Zo goed beschreven hoe je als HSP-er in je hoofd zit en allemaal ongenodigde gasten je hele lichaam leeg halen. Wij zitten met de puinzooi ( hoofdpijn, moe, darmen van slag!). Het roer moet en gaat om bij mij, nogmaals DANK!
Boek Het stille verdriet van Daniëlle van der Stap over het herkennen en accepteren van hooggevoeligheid
Cecile
lezer
In één adem heb ik je boek uitgelezen. Wat een sterke vrouw ben je!!! Voor mij was heel veel heel herkenbaar omdat ik zelf ook een HSP-er ben. Nu het boek uit is, wil ik je laten weten dat ik er ontzettend van genoten heb en dat er voor mij ook weer puzzelstukjes op zijn plek gevallen zijn.
Boek Het stille verdriet van Daniëlle van der Stap over het herkennen en accepteren van hooggevoeligheid
Margaret
lezer
Sinds een aantal maanden ben ik op zoek naar mezelf, met de wetenschap dat ik ook hooggevoelig ben. Jouw boek is voor mij in veel opzichten een herkenning en ik heb ook regelmatig moeten huilen. Het heeft mij duidelijk gemaakt dat ik door moet gaan met mijn zoektocht en goed naar mezelf moet luisteren. Jouw boek is vanaf nu mijn talisman. Dank je wel voor jouw openheid. Ik weet nu dat ik niet alleen ben.
Boek Het stille verdriet van Daniëlle van der Stap over het herkennen en accepteren van hooggevoeligheid
Sandra
lezer
Ik ben blij dat Daniëlle dit boek heeft geschreven! Super dat zij haar ervaringen openhartig deelt. Ik vind de kracht van kwetsbaarheid van dit boek prachtig. Zo twijfelt Marie vaak aan haar waarnemingen; dit proces waarbij ze steeds meer op zichzelf durft te vertrouwen vind ik mooi omschreven. Ik kan me voorstellen dat veel vermoeide hooggevoelige mensen en HSP die paranormale waarnemingen hebben, en hier nog bang voor zijn of nog lastig mee kunnen omgaan, wat aan dit boek hebben. Zeker als je als HSP wilt weten hoe anderen met hun hooggevoeligheid hebben geworsteld een aanrader!
Boek Het stille verdriet van Daniëlle van der Stap over het herkennen en accepteren van hooggevoeligheid
Femke de Grijs
Toegepast psycholoog voor hoger opgeleide HSP
Voor het eerst van mijn leven naar een lezing over hooggevoeligheid geweest. Zolang je er niets mee doet is het er ook niet, dacht ik. Klopt niet, weet ik nu ondertussen, maar er iets mee doen was tot nu toe vooral áchter de schermen. Zolang een ander het maar niet in de gaten heeft en het er vooral niet te veel over hebben natuurlijk. Mensen zullen je maar eens raar vinden. 😉
Daniëlle vertelde over haar leven. Haar boek 'Het stille verdriet' had ik al gelezen en was bijna eng herkenbaar. Tijdens de lezing werd dat alleen maar meer, heel bijzonder. Erg blij dat ik hier geweest ben en ik ben weer een stukje verder....
Boek Het stille verdriet van Daniëlle van der Stap over het herkennen en accepteren van hooggevoeligheid
Annemarie
Bezoekster lezing over hooggevoeligheid
Boek Het stille verdriet