Straling het nieuwe roken

Zo mooi om te zien dat steeds meer mensen zich bewust worden van wat straling met ons doet. Goed dat mensen zoals Doutzen, met een groot bereik, dit via een bericht delen. Moedig ook.

Straling is onzichtbaar, maar het doet veel met ons lichaam. Een hoop mensen doen het af als grote onzin, dat zie je ook onder het bericht van Doutzen. “Het is nooit bewezen, het bestaat niet dat je daar ziek van kunt worden, het zit tussen je oren…” Was dat laatste maar waar, dat is makkelijker te verhelpen dan een hele regering ervan te moeten overtuigen wat het 5G netwerk voor onze gezondheid gaat betekenen.

ERVARINGSDESKUNDIGE
Ik mag mezelf ervaringsdeskundige noemen als het gaat om stralingsklachten. Als ik in ruimtes en op plekken met teveel straling ben, reageert mijn lichaam heftig. Ik word dood- en doodmoe, krijg griepverschijnselen, voel me lusteloos, depressief, kan niet meer helder nadenken, heb het gevoel alsof mijn hoofd in de fik staat, word misselijk… En dit zijn nog maar een paar van de effecten, die nog dagenlang kunnen aanhouden. En het wordt steeds lastiger om plekken te vinden waar ik even kan ont- en opladen zonder ‘plat gestraald’ te worden. Ruim 3,5 jaar geleden heb ik al eens een blog erover geschreven. https://bit.ly/30hrrd1

KANARIEPIETJES
Ik weet ook, het is er en het hoort nu eenmaal bij deze tijd, en nee ik kies niet voor een slachtofferrol en leef mijn leven maar ga er wel bewust mee om. Het is ook goed om ons af te vragen tot hoever we moeten gaan. Ik zie de hooggevoelige mensen als de kanariepietjes die de mijn in worden gestuurd. Wij vallen als eerste neer. Ons gestel is nu eenmaal fijngevoeliger. Straling is het nieuwe roken. Over 20 jaar komen we erachter dat het eigenlijk toch niet zo goed was voor ons. Laten we daar niet op wachten.

VAGE KLACHTEN
Een hoop mensen lopen rond met onverklaarbare en vage klachten die door straling veroorzaakt worden maar waar ze geen weet van hebben. Zo kan het ook een oorzaak zijn van slaapproblemen. Als in mijn praktijk iemand daarover spreek, is een van de eerste dingen die ik vraag: ligt er ’s nachts een mobiele telefoon op je nachtkastje? Vaak krijg ik dan een bevestigend antwoord (90% gebruikt hem als wekker!) en is men verbaast dat het daardoor kan komen. Na hun telefoon (volledig!) uit te hebben gezet, of zelfs compleet uit hun slaapkamer te hebben verbannen, blijken ze inderdaad beter te slapen.
Een mobiel zoekt iedere paar seconde contact met een zendmast. Jouw systeem pikt dat onbewust op. Alsof er continu iemand op je rug tikt. Gevolg: je lichaam kan niet rusten.

Het is tegenwoordig zo normaal dat we de hele dag, zelfs hele jonge kinderen, continu met dat schermpje in ons handen zitten, maar het is minder onschuldig dan ons nu wordt voorgehouden. En dan heb ik het nog niet eens over de andere effecten zoals bijziendheid en overprikkelde hersenen met een burn-out als gevolg.

TEKEN DE PETITIE
Daarom, lees de tips van Doutzen eens door en teken ook meteen de petitie om 5G te stoppen en de stralingsnorm te beperken. Als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor de toekomst van onze kinderen en de mensen die hier veel hinder van ondervinden. Die groep zal steeds groter worden. Het wordt tijd dat Nederland, (het land in Europa met de hoogste stralingsnorm en grootste stralingsdichtheid!) eens wakker wordt. Dit kan zo niet doorgaan.
https://petities.nl/…/geen-5g-netwerk-maar-een-verlaagde-st…

Of deze met al ruim 17.500 ondertekeningen http://www.verminder-electrosmog.nl/petitie/ondertekenen/